Φτιάξε το κατάστημα σου

Είστε παραγωγός και ξέρετε ότι τα προϊόντα σας είναι αχτύπητα, αλλά ο υπόλοιπος κόσμος δεν τα γνωρίζει ακόμα και εσείς δεν έχετε χρόνο και πόρους για να τα προωθήσετε. Μην ανησυχείτε υπάρχει τρόπος.
Αν θέλετε τα προϊόντα σας να γίνουν πιο δημοφιλή και να αυξήσετε τις ηλεκτρονικές σας πωλήσεις με τον ελάχιστο δυνατό κόπο και κόστος τότε η Merketopia είναι το ιδανικό μέρος.
H Marketopia είναι ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα ειδικά σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες ηλεκτρονικής προβολής, προώθησης και πώλησης ξεχωριστών προϊόντων κατασκευασμένα με μεράκι από μικρούς παραγωγούς με περίσσιο ταλέντο όπως και εσείς.

Γίνε μέλος της μεγαλύτερης αγοράς ανεξάρτητων παραγωγών, όπου ανήσυχοι δημιουργοί μοναδικών προϊόντων απ' όλη την Ελλάδα παρουσιάζουν και πωλούν τις ιδιαίτερες δημιουργίες τους απευθείας στους καταναλωτές χωρίς μεσάζοντες απλά, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

Δεν κοστίζει τίποτα να καταχωρήσεις όσα προϊόντα σου θέλεις στο δικό σου κατάστημα μέσα στη Marketopia, αρκεί να τα φτιάχεις ο ίδιος. Όταν με το καλό κάποιος αγοράσει κάτι από το κατάστημα σου, τότε η Marketopia σου κρατάει μια μικρή προμήθεια. Αυτό σημαίνει ότι χρεώνεσαι μόνο όταν πραγματοποιήσεις μια επιτυχημένη πώληση.

Η πλατφόρμα της Marketopia, τα εργαλεία και οι υπηρεσίες που παρέχουμε στους συνεργάτες μας θα απογειώσουν τις δυνατότητες σας για την προβολή των προϊόντων σας, την οργάνωση και εκτέλεση των παραγγελιών σας και των πληρωμών σας.

Το σημαντικότερο, είμαστε συνεχώς δίπλα σου! Σου παρέχουμε όλη την υποστήριξη και την εκπαίδευση που χρειάζεσαι για να κάνεις το κατάστημα σου να πετάει. Παρόλο που έχουμε κάνει την πλατφόρμα της Marketopia απλή και πανεύκολη, είμαστε στη διάθεση σου αν και όταν μας χρειαστείς για να σε ξεκολλήσουμε.

Τι περιμένεις;

Φτιάξε το αχτύπητο κατάστημα σου στη Marketopia και ξεκίνα να πουλάς τις δημιουργίες σου από σήμερα.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ποιος μπορεί να κάνει εγγραφή ως παραγωγός;

Οποιοσδήποτε νόμιμος παραγωγός-κατασκευαστής παράγει στην Ελλάδα με νόμιμο τρόπο εγκεκριμμένα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους προϊόνα που ΔΕΝ εμπίπτουν στις κατηγορίες των παράνομων, απαγορευμένων ή επικίνδυνων προϊόντων και δεν προσβάλουν το δημόσιο αίσθημα.

Ποια προϊόντα μπορούν να προβάλονται στη Marketopia;

Κάθε προϊόν που παράγεται νόμιμα στην Ελλάδα και ΔΕΝ εμπίπτει στις κατηγορίες των παράνομων, απαγορευμένων ή επικίνδυνων προϊόντων και δεν προσβάλει το δημόσιο αίσθημα.

Πως μπορώ να καταχωρήσω και να διαχειρίζομαι το προφίλ μου και τα προϊόντα μου;

Αφού κάνετε εγγραφή ως προμηθευτής και ολοκληρωθεί ο έλεγχος και η έγκριση από το διαχειστή της Marketopia, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα σύστημα διαχείρισης του λογαριασμού σας όπου θα μπορείτε να χειρίζεστε οτιδήποτε έχει σχέση με το ηλεκτρονικό σας κατάστημα εντός της Marketopia.

Πως θα δέχομαι και θα διαχειρίζομαι τις παραγγελίες μου;

Η Marketopia είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα όπου ο κάθε προμηθευτής έχει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πλήρως λειτουργικό και αυτοματοποιημένο. Έτσι κάθε φορά που θα δέχεστε μια παραγγελία θα ειδοποιήστε αυτόματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μέσα στο εργαλείο διαχείρισης των παραγγελιών θα εμφανίζονται όλα τα στοιχεία σχετικά με τις παραγγελίες σας (τα προϊόντα, τα στοιχεία του πελάτη κλπ). Εσείς απλά θα πρέπει να φοντίζετε για την έγκαιρη και ολοκληρωμένη εκτέλεση της παραγγελίας.

Πως θα πληρώνομαι για τα προϊόντα που πουλάω;

Υπάρχουν τρεις περιπτώσεις:

1) Στην περίπτωση που ο πελάτης σου έχει επιλέξει να πληρώσει με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω κάρτας, paypal κλπ, οι πληρωμές γίνονται πρώτα στη Marketopia και αφού γίνει η παραλαβή της παραγγελίας από τον πελάτη και δεν έχει γίνει κάποια επικοινωνία για μη σωστής εκτέλεσης της παραγγελίας του ή κάποιο άλλο παράπονο εντός 5 εργάσιμων ημερών, τότε γίνεται και η μεταφορά των χρημάτων στο λογαριασμό σου από τη Marketopia.

2) Στην περίπτωση που ο πελάτης έχει επιλέξει να πληρώσει με αντικαταβολή, οι πληρωμές γίνονται απ’ ευθείας προς εσένα μέσω του συστήματος της αντικαταβολής.

3) Στην περίπτωση που ο πελάτης έχει επιλέξει να πληρώσει με πόντους. Οι πόντοι είναι το εναλλακτικό σύστημα πληρωμών της Marketopia φτιαγμένο στη λογική της ανταλλακτικής οικονομίας. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας οι αντίστοιχοι πόντοι χρεώνονται στον πελάτη και πιστώνονται στον προμηθευτή μείον το ποσό (σε πόντους) της προμήθειας που κρατά η Marketopia.

Και στις τρεις περιπτώσεις η Marketopia σου χρεώνει μια μικρή προμήθεια 7% για τις υπηρεσίες της. Στην πρώτη περίπτωση γίνεται η παρακράτηση και μετά η πληρωμή των χρημάτων προς εσένα και στη δεύτερη γίνεται η πληρωμή προς εσένα πρώτα και μετά η χρέωση της προμήθειας. Στην τρίτη περίπτωση οι πληρωμή των πόντων που έχει πιστωμένους στο λογαριασμό του ο κάθε προμηθευτής γίνεται σε ευρώ (πάντα με σταθερή ισοτιμία 1 ευρώ = 20 πόντοι.