Μαζί μπορούμε να κάνουμε θαύματα!

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι με τους οποίους θα μπορούσατε να συνεργαστείτε με τη Marketopia.
(1) Είστε επαγγελματίας παραγωγός και θέλετε να απογειώσετε τις πωλήσεις στο διαδίκτυο,
(2) Είστε ιδιώτης και θέλετε να πουλήσετε κάποια αντικείμενα που δε χρησιμοποιείτε πλέον,
(3) Είστε ανοιχτόμυαλος και θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας προωθώντας στους φίλους και γνωστούς σας τη Marketopia.
Φυσικά μπορεί να είστε απλά ένας άνθρωπος με γούστο και υψηλές απαιτήσεις στις καταναλωτικές σας επιλογές. Σε κάθε περίπτωση η Marketopia έχει φτιαχτεί για παραγωγούς και καταναλωτές με ανήσυχο πνεύμα.
Είστε παραγωγός και ξέρετε ότι τα προϊόντα σας είναι αχτύπητα, αλλά ο υπόλοιπος κόσμος δεν τα γνωρίζει ακόμα και εσείς δεν έχετε χρόνο και πόρους για να τα προωθήσετε. Μην ανησυχείτε υπάρχει τρόπος.

Εσύ συνέχισε να δημιουργείς και άφησε τη Marketopia να κάνει τα υπόλοιπα!

Για να δημιουργείς τα προϊόντα σου έτσι ώστε να είναι μοναδικά και εξαιρετικά θα πρέπει να είσαι απόλυτα αφοσιωμένος τόσο στην έμπνευση όσο και στην υλοποίηση τους. Η Marketopia φροντίζει ώστε οι δημιουργίες σου να βρουν σύντομα και εύκολα αυτούς που θα τις εκτιμήσουν. Έτσι εσύ μπορείς ανενόχλητος να συνεχίζεις να κάνεις αυτό που αγαπάς.

 

Δώσε αξία στα παλιά σου αντικείμενα, πούλησε τα στη Marketopia!

Σίγουρα είσαι και εσύ ένας από τους πολλούς φίλους μας που έχεις κάπου ξεχασμένα σε ένα ράφι, μια ντουλάπα ή σε κάποια αποθήκη ένα παλιό αξεσουάρ, γκάτζετ, βιβλίο, έπιπλο ή άλλο αντικείμενο που καλώς ή κακώς δεν το χρειάζεσαι πια και δεν σου πάει καρδιά να το πετάξεις!

 

Πως θα σου φαινόταν αν πολύ απλά, εύκολα και γρήγορα μπορούσες να προβάλεις και να πουλήσεις σε αποκλειστικά δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα τα μεταχειρισμένα αντικείμενα που τώρα δε χρησιμοποιείς και έχεις παρατημένα σε κάποια αποθήκη;

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

MARKETOPIA! ένας κόσμος έκφρασης, δημιουργίας, ανταλλαγής και συνύπαρξης.