Θέλω να πουλήσω κάτι μεταχειρισμένο

Δώσε αξία στα παλιά σου αντικείμενα, πούλησε τα στη Marketopia!

Σίγουρα είσαι και εσύ ένας από τους πολλούς φίλους μας που έχεις κάπου ξεχασμένα σε ένα ράφι, μια ντουλάπα ή σε κάποια αποθήκη ένα παλιό αξεσουάρ, γκάτζετ, βιβλίο, έπιπλο ή άλλο αντικείμενο που καλώς ή κακώς δεν το χρειάζεσαι πια και δεν σου πάει καρδιά να το πετάξεις!

Πως θα σου φαινόταν αν πολύ απλά, εύκολα και γρήγορα μπορούσες να προβάλεις και να πουλήσεις σε αποκλειστικά δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα τα μεταχειρισμένα αντικείμενα που τώρα δε χρησιμοποιείς και έχεις παρατημένα σε κάποια αποθήκη;
Η Marketopia είναι μια πλατφόρμα marketplace που σου δίνει τη δυνατότητα σε χρόνο μηδέν να φτιάξεις το δικό σου e-shop και όχι μόνο να ανεβάζεις και να διαχειρίζεσαι τα παλιά σου αντικείμενα, αλλά και να δέχεσαι τις παραγγελίες από τους υπηψήφιους αγοραστές εντελώς αυτόματοποιημένα.
Φτιάξε τώρα το δικό σου κατάστημα μεταχειρισμένων στη Marketopia, πρόβαλε τα προϊόντα που θέλεις να πουλήσεις και χαλάρωσε έως ότου λάβεις την επόμενη σου παραγγελία. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να εκτελέσεις την παραγγελία στέλνοντας το προϊόν στον νέο ιδιοκτήτη του!

Σίγουρα υπάρχει εκεί έξω κάποιος άλλος που ψάχνει αυτό που εσύ δε χρειάζεσαι πια

MARKETOPIA! ένας κόσμος έκφρασης, δημιουργίας, ανταλλαγής και συνύπαρξης.

Δεν κοστίζει τίποτα να καταχωρήσεις όσα προϊόντα σου θέλεις στο δικό σου κατάστημα μέσα στη Marketopia, αρκεί να τα φτιάχεις ο ίδιος. Όταν με το καλό κάποιος αγοράσει κάτι από το κατάστημα σου, τότε η Marketopia σου κρατάει μια μικρή προμήθεια. Αυτό σημαίνει ότι χρεώνεσαι μόνο όταν πραγματοποιήσεις μια επιτυχημένη πώληση.

Η πλατφόρμα της Marketopia, τα εργαλεία και οι υπηρεσίες που παρέχουμε στους συνεργάτες μας θα απογειώσουν τις δυνατότητες σας για την προβολή των προϊόντων σας, την οργάνωση και εκτέλεση των παραγγελιών σας και των πληρωμών σας.

Το σημαντικότερο, είμαστε συνεχώς δίπλα σου! Σου παρέχουμε όλη την υποστήριξη και την εκπαίδευση που χρειάζεσαι για να κάνεις το κατάστημα σου να πετάει. Παρόλο που έχουμε κάνει την πλατφόρμα της Marketopia απλή και πανεύκολη, είμαστε στη διάθεση σου αν και όταν μας χρειαστείς για να σε ξεκολλήσουμε.

Τι περιμένεις;

Φτιάξε το αχτύπητο κατάστημα σου στη Marketopia και ξεκίνα να πουλάς τις δημιουργίες σου από σήμερα.